Informatie

Bedrijfsinformatie:

Riwad is in 2009 opgericht om haar klanten te voorzien van een totaalconcept, dat wil zeggen van webhosting tot webdesign en alles wat daar tussen zit. Na de oprichting hebben we deze visie doorgezet en is ons klantenbestand erg gegroeid maar tegelijkertijd ook de kennis / kwaliteit en duurzaamheid van onze producten en apparatuur.

We blijven constant innoveren en blijven nieuwe functies en producten aanbieden. Service en behulpzaamheid staan bij ons op nummer één, dat zult u ook zeker ondervinden als u contact met ons heeft.

 

Netwerkinformatie: 

Snelle verbindingen zijn erg belangrijk voor ICT diensten, daarom gebruikt ons datacenter alleen hoogwaardige apparatuur van HP, Cisco en Supermicro om zo downtime tot een minimum te beperken.

De racks zijn aangesloten d.m.v een 2x GigE uplink naar het netwerk van Serverius, in het rack worden deze vervolgens redundant aangesloten op switches. Zo blijft bij uitval van een switch of een toevoer van stroom het netwerk gewoon online.

Daarnaast is het netwerk van Serverius meerdere malen redundant naar buiten aangevoerd via verschillende glasvezelproviders, namelijk: Eurofiber, Unet, Relined en KPN.

De hardware die wij gebruiken bestaat uitsluitend uit hoogwaardige apparatuur. Zo zijn alle servers minimaal uitgerust met Intel Xeon processoren met minimaal 4GB aan DDR3 geheugen en hardeschijven in RAID1 opstelling. Daarnaast worden elke nacht backups gemaakt van alle webhostingpakketten naar een andere server. Mocht Raid1 opstelling falen, wat heel erg zeldzaam is, kunnen wij toch de data terughalen van maximaal 24 uur oud en uw site snel weer online zetten.